Herplaatsers


Het komt helaas soms voor dat er voor een hond een nieuw tehuis moet worden gezocht.

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met de betreffende contactpersoon.

 

Abigail May
Hallo, Mijn naam is Abigail May. Ik ben een wolfsgrauwe Oud Duitse herder teef en ik heb lang haar. Als pup ben ik opgegroeid in een flat met lift. 4 katten woonden bij mij maar ik jaag ze graag op. Ik ben geboren op 10 maart 2011. Helaas is mijn bazin overleden 2 november 2016. Ik heb een tijdje doorgebracht bij mijn baas maar ook hij is niet in staat om voor mij te kunnen zorgen wegens lichamelijke klachten. Nu zit ik in een gezin met kinderen en anderen honden.
Dit gaat erg goed maar helaas hebben ze ook katten en die blijf ik van huis jagen. Ook vind ik sommige honden minder leuk dan andere. Ik hou van aandacht stokken balletje gooien, wandelen. Zwemmen ook wel. Ik spring niet op de bank. Ik huil en blaf zelden. Ik schooi niet. Ik hou van vers vlees maar kan ook prima op brokken leven. Ik ben super rustig en ken commando’s zoals plaats zit af.   Ik moet 2x in het jaar goed gekamt  worden. De borstel, Riem en tuig en mand krijg je mee. Ik heb een stamboom met daarin al mijn gegevens en een paspoort met alle inentingen en mijn chip. Ik sta aangemeld bij het NDG. Deze zou u dan over moeten zetten. Mijn huidige baasjes zouden mij nog graag eens op willen zoeken want ik ben een erfstuk en ze hebben het geprobeerd om me te houden maar dit werkt niet voor beide partijen.
Ze zoeken een geschikt huis dus een klein verhaaltje over je huis en gezinssituatie is gewenst. Handelaren of fokkers hoeven niet te reageren. Een dikke knuffel en poot van Mij, MAY.

Mailadres sabrina_ristig1@hotmail.com

 

Yade

Yade is een gesteriliseerd Duits herder teefje met een superlief karakter. Ze is geboren op 31 augustus 2017. Ze is speels, leergierig en heel sociaal. Ze speelt dolgraag met andere honden. Ze is opgegroeid bij de fokker met andere herders en ze kan nu maar niet wennen aan het alleen zijn. Dat moet ze nog leren maar ik ben eigenlijk te oud om nog zo’n jonge hond helemaal te trainen. Ik zoek dus hele lieve, leuke mensen die haar een geweldig huis kunnen bieden, liefst met een of meerdere honden, want dat verdient ze heel erg. Ze is een superlieve, mooie en geweldige hond!

Marianne van der Sanden
Telefoon 073-6565726