Onafhankelijk pup adviseur

 

Eindelijk: een onafhankelijk adviseur voor puppen

Een pup aanschaffen doe je niet zomaar. Zo’n lief dier heeft tenslotte niet alleen invloed op de gezinssamenstelling maar vaak ook op de algemene dagindeling en de keuze van vakanties. Het is dus van belang om een pup te kiezen die qua karakter en gedrag goed past bij de toekomstige baasjes.

Bewuste pupkopers hebben daarom vaak vragen over specifieke raseigenschappen van een hond. Zowel fokkers als bestuursleden van de LSOHV proberen de vragen van geïnteresseerden altijd zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden. Echter, wij realiseren ons dat hierbij onbedoeld wel eens gekleurde informatie gegeven kan worden. Natuurlijk vanuit enthousiasme en liefde voor de hond, maar toch.

In belang van zowel de aspirant koper als de pups hebben we daarom een onafhankelijk pup adviseur aangetrokken in de vorm van Rien Zetzema. Hij is bij uitstek geschikt om vragen op een deskundige en onafhankelijke wijze te beantwoorden.

Wie is Rien Zetzema

Rien heeft ruime ervaring met Oudduitse Herders. Niet alleen heeft hij zelf 3 Oudduitse herders gehad, hij is daarnaast ook fokker van dit ras geweest. Toen zijn professionele carrière een internationale wending kreeg heeft hij besloten om niet langer actief honden te fokken. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan dus gelukkig heeft de LSOHV altijd een beroep mogen doen op Rien zijn kennis en ervaring. Vanaf 2019 is dit in de vorm van onze onafhankelijke pup adviseur.

Overweegt u een Oudduitse herder aan te schaffen maar u heeft nog vragen over het ras of wellicht heeft u behoefte aan een advies over de aanschaf van een dergelijke hond in het algemeen, neemt u dan contact op met Rien Zetzema via it@lsohv.nl. Rien voorziet u graag van een volledig en neutraal advies.  

Rien is dan een adviseur en geen puppy bemiddelaar, vragen van “wij willen een hond in September, waar kunnen wij er een kopen” zijn dus niet bedoeld voor de adviseur maar kunt U kijken op de pagina https://www.lsohv.nl/pupinfo-2/ waar met grote regelmaat nesten aangekondigd worden.