Wandelarchief 2018

 

Puppenwandeling Den Dolder – Zondag 11 februari 2018

Op zondag 11 februari verzamelden wij in het Pleinesbos voor de allereerste puppywandeling van de LSOHV.
Alle pups tot rond de 9 maanden waren welkom, en hier werd ook gretig gebruik van gemaakt. De opkomst was met 14 honden en 27 personen zeer goed te noemen.
Het was prachtig om te zien hoe de pups van allerlei verschillende leeftijden met elkaar konden spelen en ravotten. En zoals het hoort natuurlijk ook lekker in de modder spelen!
Er liepen een paar oudere stabiele honden mee om de pups in het “gareel te houden”, maar dit bleek helemaal niet nodig.
Na een klein halfuurtje was er genoeg gespeeld door de jonge honden en was het tijd voor een versnapering bij Eetcafé De Egelantier, vrijwel iedereen ging gezellig mee.
Een wandeling/concept wat zeker voor herhaling vatbaar is!

Carin en Wilmut bedankt voor de organisatie!

Foto’s gemaakt door Carin Peletier, klik hier
Foto’s gemaakt door Harry Dees, klik hier
Foto’s gemaakt door Janine en Ron, klik hier

 

Nieuwjaarswandeling Otterlo – Zondag 21 januari 2018

Allereerst willen wij alle deelnemers bedanken voor de gezellige wandeling die wij zondag 21 januari hebben gewandeld. We ontvingen de deelnemers rond 13.30 uur op deze mooie dag, want dat was het, droog en zon, het kon niet beter!
We zijn begonnen met een bubbeltje en een oliebol en voor de kids was er limonade en chamallows. Na elkaar allemaal een goed 2018 toe te hebben gewenst zijn we aan de wandeling begonnen. Zo’n 25 deelnemers met 13 honden en we moeten zeggen ze kwamen uit alle streken van ons landje. Top!
Bertine liep voorop, Marjan achteraan, om zo samen de boel in de gaten te houden. We moesten wel zo af en toe grote sprongen maken want door de storm van afgelopen donderdag kon je er soms niet goed doorheen.
We hebben ruim een uur door het bos gewandeld en natuurlijk de modderbadjes welke voor onze viervoeters een groot succes waren. Na de wandeling kreeg iedereen een door ons gemaakt speeltje mee, een bal met een netje er omheen. 
Bij Restaurant De Waldhoorn hebben we onder het genot van een drankje en hapje nog gezellig wat nagepraat.
Iedereen die naar huis ging kreeg als dank een door ons gemaakt afscheidskado’tje, een lampje met logo van de vereniging.
Hartelijke groeten van Marjan en Bertine

Marjan en Bertine, bedankt voor de organisatie en de leuke kado’tjes!

Foto’s gemaakt door Gerda en Tom den Daas, klik hier
Foto’s gemaakt door Carin Mastrolia, klik hier
Foto’s gemaakt door Carin Peletier, klik hier