Wandelarchief 2019

 

Wandeling Sallandse Heuvelrug – Zaterdag 15 juni 2019

Vandaag wandelden we in Hellendoorn.
We verzamelden net voor tweeën bij restaurant de uitkijk, beetje veel geluid maar alle honden konden goed met elkaar, 21 honden met 26 baasjes en ook de baasjes konden het samen goed vinden.

Tegenover het avonturenpark Hellendoorn ligt een groot hondenbos, waar de honden heerlijk los mogen. We hebben hier heerlijk gewandeld, ca 7 km over zandpaden, bos en heuvels.
De Sallandse Heuvelrug staat bekend om zijn on-Nederlandse hoogteverschillen. We wandelden onder andere over het goudzoekerspad langs ’t Ravijn, een 50 meter diepe kloof. Het terrein is heuvelachtig en voornamelijk begroeid met dennenbomen.
Na afloop hebben we wat gedronken op het terras van Restaurant in de Tonne Hellendoorn, het was een erg gezellige middag!

 

Wandeling Katwijk – Noordwijk – Zondag 19 april 2019

Hoewel de weersvoorspellingen anders vermelde liepen we toch met bijna strakke blauwe lucht langs de vloedlijn van Katwijk naar Noordwijk, nu voor de nieuwe LSOHV.
Meestal lopen we deze wandeling met aardig wat herders, vandaag was het maar een klein select groepje van 12 en die genoten volop. De baasjes niet minder.
In Noordwijk pauzeren we zoals altijd bij Take 2 wat tegenwoordig Bubbels Beach heet. Ook de herders pauzeerden gezellig mee. Terugweg liep iets makkelijker doordat t nu eb was geworden. En t weer zat tot het einde mee, het was bijna warm te noemen! (De Shambhala werkte dus weer perfect!)
Iedereen bedankt voor de gezellige wandeling en tot de volgende keer in september, dan lopen we hem weer!

Maj bedankt voor de organisatie!

Foto’s gemaakt door Maj Opdam, klik hier
Foto’s gemaakt door Joke van Eimeren, klik hier
Foto’s gemaakt door Lex van Eimeren, klik hier

 

Wandeling Haringvliet – Zaterdag 30 maart 2019

Het was even een stuk rijden naar het Haringvliet bij Hellevoetsluis maar het was meer dan de moeite waard. Wat een prachtige wandeling met prachtig weer. Met een leuk, niet al te groot gezelschap vertrokken we iets na half 2 en wat hadden de honden het naar hun zin! Duinen, strand en zoet water. De baasjes hadden het ook naar hun zin alhoewel ik het voortaan de bootcamp wandeling noem, een spierversterkende trainingsmethode in groepsverband. Tjonge jonge……berg op, berg af en dat dwars door mul zand. Na 2 uur waren we weer terug waar we nog gezellig met een aantal baasjes wat hebben gedronken en gegeten bij strandtrent The Shamrock Inn.

Marcel bedankt voor de organisatie!

Foto’s gemaakt door Carin Peletier, klik hier
Foto’s gemaakt door Eef Faber, klik hier

 

Wandeling Kozakkenput Soesterberg – Zondag 24 februari 2019

Klokslag 14.00 uur waren alle 36 deelnemers die zich hadden opgegeven aanwezig en konden we vertrekken voor een anderhalf uur durende wandeling. We hebben nog nooit in februari  zo’n warme dag gehad voor een wandeling. Wat een prachtig weer!
De 24 honden hebben zich voorbeeldig gedragen en naar het zich liet aanzien goed naar hun zin gehad, ondanks dat er geen enkele regen- c.q. modderplas was te vinden. Dit vermoedelijk geheel tot tevredenheid van de baasjes.
Na afloop hebben we nog met een groot gezelschap gezellig wat gedronken en gegeten op het terras van Eethuis de Stoeterij.

Carin bedankt voor de organisatie en Jennifer en Marcel bedankt voor de prachtige route door het bos!

Foto’s gemaakt door Lex van Eimeren, klik hier
Foto’s gemaakt door Joke van Eimeren, klik hier
Foto’s gemaakt door Frans Schlaman, klik hier
Foto’s gemaakt door Carin Peletier, klik hier