Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2020

Wij hebben voor u weer een zeer gevarieerde wandelagenda kunnen samenstellen.

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’
De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door de organisator en/of leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Tijdens de wandeling kunnen er foto’s en soms filmpjes gemaakt worden die geplaatst worden op onze website bij het verslag van de betreffende wandeling. Mocht er een foto van u geplaatst worden, en heeft u dit liever niet, dan kunt u de secretaris van de vereniging altijd vragen deze foto te laten verwijderen. Houdt bij het maken van groepsfoto’s hier s.v.p. rekening mee.

 

Hou rekening met de door de overheid gestelde corona maatregelen!

 

Herfstwandeling – Zondag 4 oktober 2020

We gaan weer een wandeling organiseren en wel op zondag 4 oktober.
We verzamelen bij Café Calluna in Ommen om 13.15 uur en vertrekken om 13.30 uur.
Het is daar heerlijk wandelen in het bos met af en toe wat zandvlaktes.
Na de wandeling kan er, voor eigen rekening, nog wat gedronken en gegeten worden, uiteraard met in acht neming van de corona regels.
Wil je mee wandelen, geef je dan op bij Monique van Assen, per mail moniqueva@live.nl
Graag even aangeven met hoeveel personen en honden je komt en of je wat blijft drinken.
Het adres is:
Café Calluna
Stouweweg 5
7731 RW Ommen

 


Puppy speelfestijn (voor pups t/m 8 maanden) – Zondag 11 oktober 2020

Op zondag 11 oktober is het Puppy Playtime bij Hondenspeelweide de Jacobshoeve in Heeten!
Van 14.00 uur tot 16.00 uur kunnen de pups (t/m 8 maanden) heerlijk met elkaar ravotten in deze omheinde speeltuin. Een kopje koffie of thee voor de baasjes wordt geregeld en er is een apart veldje beschikbaar voor de allerkleinsten. De hondenspeeltuin bevat een vijver, dus denk eraan een handdoek mee te nemen om je hond af te kunnen drogen na het spelen.
Opgeven graag via evenementen@lsohv.nl, met hoeveel personen en honden je komt en de leeftijd van de hond(en) zodat we eventueel, bij veel deelnemers, groepen kunnen maken.

Het adres is:
Hondenspeelweide de Jacobshoeve
Zonnenbergerdijk 22
8111 ND Heeten


Winterwandeling – december 2020