Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2018

Met een aantal enthousiaste leden hebben wij voor u weer een zeer gevarieerde wandelagenda kunnen samenstellen.
Voor verslagen en foto’s van eerder gelopen wandelingen: Kijk op de pagina “Wandelarchief 2014” , “Wandelarchief 2015“en “Wandelarchief 2016” , “Wandelarchief 2017” en “Wandelarchief 2018”

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’

De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.

 

Zondag 29 april 2018

De geplande Strandwandeling Noordwijk komt helaas te vervallen. Door omstandigheden is de organisator van de wandeling verhinderd.

 

Zondag 6 mei 2018

Puppenwandeling Den Dolder – georganiseerd door Carin Peletier

Wegens groot succes gaat de puppenwandeling, voor puppen tot rond de 9 maanden, in herhaling!
Het Pleinesbos in Den Dolder is niet zo groot en ideaal voor puppen. Het wordt bijna volledig omgeven door een hekwerk en huizen met tuinen. De wat grotere puppen kunnen een rondje lopen van ongeveer een half uur, de wat kleinere puppen kunnen een half rondje lopen of eventueel wat met elkaar spelen op de open vlakte.
We verzamelen om 14.30 uur op de open vlakte zo’n 100 meter het bos inlopend vanaf de parkeerplaats aan de Pleineslaan, net voor of net na nummer 106, 3734 ER te Den Dolder.
Na afloop is er gelegenheid om, op eigen kosten, onder het genot van een drankje en/of hapje gezellig na te praten bij Eetcafé De Egelantier, Dolderseweg 146, 3734 BL te Den Dolder.
U kunt zich opgeven bij Carin Peletier d.m.v. een mail naar secretaris@lsohv.nl Geef even door met hoeveel personen u komt en hoe oud uw pup is. Vermeldt tevens uw telefoonnummer zodat wij u kunnen bereiken. Voor eventuele vragen kunt u Carin bereiken op nummer 06-47008517.

 

 

Zondag 27 mei 2018

Wandeling Het Leesten Ugchelen – georganiseerd door Esmee van Beek

Zondag 24 juni 2018

Wandeling Almere – georganiseerd door Carin Mastrolia

Zaterdag 21 juli 2018

Wandeling Austerlitz – georganiseerd door Carin Peletier

Zondag 26 augustus 2018

Wandeling Sleenerzand Kibbelveen – georganiseerd door Tatjana Kartouw

Zaterdag 22 september 2018

Wandeling Ede – georganiseerd door Michelle Veldhuizen

Zondag 14 oktober 2018

Wandeling Soesterduinen – georganiseerd door Laura Dam

Zaterdag 17 november 2018

Wandeling De Elzen Dordrecht – georganiseerd door Celia Stok

Zondag 16 december 2018

Wandeling in Brabant – georganiseerd door de NODHV