Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2018

Met een aantal enthousiaste leden hebben wij voor u weer een zeer gevarieerde wandelagenda kunnen samenstellen.
Voor verslagen en foto’s van eerder gelopen wandelingen: Kijk op de pagina “Wandelarchief 2014” , “Wandelarchief 2015“en “Wandelarchief 2016” , “Wandelarchief 2017” en “Wandelarchief 2018”

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’

De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door de organisator en/of leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Tijdens de wandeling kunnen er foto’s en soms filmpjes gemaakt worden die geplaatst worden op onze website bij het verslag van de betreffende wandeling. Mocht er een foto van u geplaatst worden, en heeft u dit liever niet, dan kunt u de secretaris van de vereniging altijd vragen deze foto te laten verwijderen. Houdt bij het maken van groepsfoto’s hier s.v.p. rekening mee.

 

 

Zondag 26 augustus 2018

Wandeling Sleenerzand Kibbelveen – georganiseerd door Tatjana Kartouw

Zondag 26 augustus starten we om 13.30 met de wandeling in Kibbelveen.
We verzamelen vanaf 13.00 op de Parkeerplaats aan de Sleenerweg, aan de N376 tussen Sleen en Schoonoord ter hoogte van km-paaltje 28.1. We maken daar een prachtige wandeling over een deel van de Hondsrug. De brede paden leiden ons tussen afwisselende gebieden van loof- en dennenbos. Hoewel het een populair wandelgebied is, is de kans groot dat je niemand anders tegenkomt. De honden mogen in het hele bos heerlijk vrij loslopen.
Na de wandeling, die ongeveer anderhalf uur gaat duren, kunnen we een drankje doen (op eigen kosten) bij de nabijgelegen manege ‘Rijmaaran’.
Aanmelden graag bij Tatjana via email tatjanakartouw@hotmail.com 

 

 

Zondag 23 september 2018

Wandeling locatie volgt – georganiseerd door Bertine en Ard-Jan de Pater

Zondag 14 oktober 2018

Wandeling Soesterduinen – georganiseerd door Laura Dam

Zaterdag 17 november 2018

Wandeling De Elzen Dordrecht – georganiseerd door Celia Stok

Zondag 16 december 2018

Wandeling in Brabant – georganiseerd door de NODHV