Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2021 / 2022


Zondag 2 januari 2022
Nieuwjaars- c.q. Oliebollen wandeling in Ommen

Monique van Assen organiseert voor leden een gezellige wandeling waarbij we gaan starten vanaf Café Calluna, Stouweweg 5, 7731 RW te Ommen.
We verzamelen om 14.00 uur en vertrekken om 14.15 uur.
We kunnen bij Café Calluna parkeren en gaan vanuit daar wandelen in het bos, de wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren.

Na de wandeling kunnen we nog even gezellig nazitten (op eigen kosten) met natuurlijk heerlijke oliebollen.
Ben je lid? Wandel je mee? Geef je dan op via onderstaande mail.
Graag vermelding met hoeveel personen en honden en je 06 nummer zodat, mocht er wat zijn, we elkaar kunnen bereiken.

moniqueva@live.nl
06-20339557

Dit alles geldt wel onder voorbehoud van de coronaregels die er dan gelden.

 

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’

De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door de organisator en/of leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Tijdens de wandeling kunnen er foto’s en soms filmpjes gemaakt worden die geplaatst worden op onze website bij het verslag van de betreffende wandeling. Mocht er een foto van u geplaatst worden, en heeft u dit liever niet, dan kunt u de secretaris van de vereniging altijd vragen deze foto te laten verwijderen. Houdt bij het maken van groepsfoto’s hier s.v.p. rekening mee.