Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2019

Met een aantal enthousiaste leden hebben wij voor u weer een zeer gevarieerde wandelagenda kunnen samenstellen.

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’
De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door de organisator en/of leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Tijdens de wandeling kunnen er foto’s en soms filmpjes gemaakt worden die geplaatst worden op onze website bij het verslag van de betreffende wandeling. Mocht er een foto van u geplaatst worden, en heeft u dit liever niet, dan kunt u de secretaris van de vereniging altijd vragen deze foto te laten verwijderen. Houdt bij het maken van groepsfoto’s hier s.v.p. rekening mee.

 

Wandeling Sallandse Heuvelrug – Zaterdag 15 juni 2019
Georganiseerd door Johan Sluijer

Tegenover het avonturenpark Hellendoorn ligt een groot hondenbos, waar de honden heerlijk los mogen. We hebben hier  een heerlijke wandeling van ca 7 km uitgezet over zandpaden, bos en heuvels.
De Sallandse Heuvelrug staat bekend om zijn on-Nederlandse hoogteverschillen. We wandelen onder andere over het goudzoekerspad langs ’t Ravijn, een 50 meter diepe kloof. Het terrein is heuvelachtig en voornamelijk begroeid met dennenbomen.
De wandeling start bij hotel-restaurant de Uitkijk Hellendoornsebergweg 8, 7447 PA Hellendoorn, we verzamelen om 13:45 op de parkeerplaats en om 14:00 uur gaan we beginnen
Na afloop is er de mogelijkheid om (voor eigen rekening) wat te drinken op het terras van Restaurant in de Tonne Dorpsstraat 66, 7447 CT Hellendoorn

Opgave middels een mailtje naar penningmeester@lsohv.nl even erbij vermelden hoeveel personen en hoeveel honden.

Tot dan, ik heb er zin in!

Wandeling strand – september 2019
Georganiseerd door Maj Opdam

Wandeling het Leesten, Ughelen – oktober 2019
Georganiseerd door fam. Fuchs

Wandeling Rozendaalse Veld – Zondag 17 november 2019
Georganiseerd door Ard-Jan en Bertine de Pater

Wandeling Hoorneboegse Heide – Zondag 15 december 2019
Georganiseerd door Carin Peletier