Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2021

Wij hebben voor u weer een zeer gevarieerde wandelagenda kunnen samenstellen.

 

Strandwandeling Katwijk-Noordwijk door Sonja van Egmond – 10 oktober 2021

Op 10 oktober is er de gelegenheid om een prachtige strandwandeling te maken voor leden van de LSOHV!

Parkeren en verzamelen op Parkeerterrein De Noordduinen, Noordduinseweg 3, 2221 BL te Katwijk.
Om 13.30 uur starten we. 

Op het parkeerterrein geldt een tarief van € 1,80 per uur maar de eerste 2 uur zijn gratis. Registreer wel eerst het kenteken bij de betaalautomaat of in de parkeerapp. Dan worden de eerste 2 uur niet berekend.

Na afloop van de wandeling is er gelegenheid om op eigen kosten nog wat te drinken/eten bij strandpaviljoen Willy Noord 

Opgeven graag bij Esmee van Beek (evenementen@lsohv.nl)

 

 

 

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’
De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door de organisator en/of leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Tijdens de wandeling kunnen er foto’s en soms filmpjes gemaakt worden die geplaatst worden op onze website bij het verslag van de betreffende wandeling. Mocht er een foto van u geplaatst worden, en heeft u dit liever niet, dan kunt u de secretaris van de vereniging altijd vragen deze foto te laten verwijderen. Houdt bij het maken van groepsfoto’s hier s.v.p. rekening mee.

 

Hou rekening met de door de overheid gestelde corona maatregelen!

Helaas is er ivm corona nog geen wandelagenda bekend.