Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2018

Met een aantal enthousiaste leden hebben wij voor u weer een zeer gevarieerde wandelagenda kunnen samenstellen.
Voor verslagen en foto’s van eerder gelopen wandelingen: Kijk op de pagina “Wandelarchief 2014” , “Wandelarchief 2015“en “Wandelarchief 2016” , “Wandelarchief 2017” en “Wandelarchief 2018”

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’

De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door de organisator en/of leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Tijdens de wandeling kunnen er foto’s en soms filmpjes gemaakt worden die geplaatst worden op onze website bij het verslag van de betreffende wandeling. Mocht er een foto van u geplaatst worden, en heeft u dit liever niet, dan kunt u de secretaris van de vereniging altijd vragen deze foto te laten verwijderen. Houdt bij het maken van groepsfoto’s hier s.v.p. rekening mee.

 

 

Zondag 4 november 2018

Wandeling Rozendaalse Veld – georganiseerd door Bertine en Ard-Jan de Pater

Beste leden van de LSOHV, hierbij nodigen wij jullie uit voor een mooie en gezellige wandeling. Deze keer is de locatie het Rozendaalse Veld in Rozendaal nabij Velp.
Dit is een groot en mooi losloopgebied. Een uitgestrekt heideveld omzoomd door bos en uitzicht op een zandverstuiving. De paden zijn breed en overzichtelijk. Dit maakt het gebied erg geschikt voor het wandelen met een groep. De parkeerplaats is meteen grenzend aan het losloopgebied.
We verzamelen om 13.45 uur en gaan wandelen om 14.00 uur.
De parkeerplaats is aan de Kluizenaarsweg, zie foto voor de juiste parkeerplaats. Daarnaast zullen we op de Bovenalle de route aangeven met LSOHV.

 

Na afloop is er zoals gebruikelijk de mogelijkheid om met elkaar, op eigen kosten, wat te drinken en/of te eten. Dit zal in Velp zijn. De exacte locatie blijft nog even een verrassing.
Wij zien er naar uit om jullie te ontmoeten!
Graag aanmelden via e-mail bertinejacobsen@live.nl met vermelding van naam, telefoonnummer, aantal personen en het aantal honden.
Voor vragen is Bertine te bereiken op 06-43260832.

 

Zaterdag 17 november 2018

Wandeling De Elzen Dordrecht – georganiseerd door Celia Stok

Zondag 16 december 2018

Wandeling in midden van het land – georganiseerd door Carin Peletier