Wandelen


Hieronder vindt u de wandelagenda voor 2018

Met een aantal enthousiaste leden hebben wij voor u weer een zeer gevarieerde wandelagenda kunnen samenstellen.
Voor verslagen en foto’s van eerder gelopen wandelingen: Kijk op de pagina “Wandelarchief 2014” , “Wandelarchief 2015“en “Wandelarchief 2016” , “Wandelarchief 2017” en “Wandelarchief 2018”

Wandelen met de LSOHV ‘de spelregels’

De LSOHV organiseert wandelingen waar veel enthousiaste mensen en honden aan meedoen. Toch is het gebleken dat er soms incidenten zijn die we eigenlijk liever willen voorkomen en om die reden zijn er een aantal spelregels.
Wandelingen worden bekend gemaakt op de website en op de LSOHV facebook pagina echter inschrijven kan alleen door het mailen naar de organisator van de betreffende wandeling. Vermeld naam, aantal honden inclusief naam en een telefoonnummer waarop men te bereiken is.
Mede om reden van verantwoordelijkheid dienen aanwijzingen door de organisator en/of leden van het bestuur te worden opgevolgd. Zo kan het zijn dat een deelnemer wordt verzocht een hond aan te lijnen of een andere positie te kiezen in de wandeling.
Bij aankomst op de vertrekplaats dienen de honden te zijn aangelijnd en worden pas op aanwijzing van de organisatie losgelaten. Daarnaast vinden sommige honden het niet prettig dat een andere aangelijnde hond binnen reikwijdte van zijn of haar lijn komt. Blijf dus op afstand.

Deelname geschiedt op eigen risico.
Tijdens de wandeling kunnen er foto’s en soms filmpjes gemaakt worden die geplaatst worden op onze website bij het verslag van de betreffende wandeling. Mocht er een foto van u geplaatst worden, en heeft u dit liever niet, dan kunt u de secretaris van de vereniging altijd vragen deze foto te laten verwijderen. Houdt bij het maken van groepsfoto’s hier s.v.p. rekening mee.

 

 

Zondag 16 december 2018

Wandeling in Ommen – georganiseerd door Carin Peletier en Monique van Assen

Het bestuur leek het leuk om een Uitzwaai Wandeling 2018 te organiseren.
Waar kan dat beter dan in de Ottemenisten in Ommen met als begin- en eindpunt ons favoriete Cafe Calluna, Stouweweg 5, 7731 RW te Ommen waar onze honden altijd welkom zijn.

We verzamelen om 14.15 uur waarna om 14.30 uur de wandeling door bos en over zandvlaktes start. Rond 16.00 uur zijn we terug bij het Cafe.
Cafe Calluna zorgt voor een gezellige sfeer met lichtjes en buitenkachels en natuurlijk zullen de schalen met oliebollen niet ontbreken. Andere consumpties zijn voor eigen rekening.
Wilt u mee wandelen en met ons terugkijken op 2018 en dit jaar uitzwaaien?
Geef u dan via de mail op bij Carin Peletier secretaris@lsohv.nl